ΠΡΟΒΟΛΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αν ενεργοποιείστε σε κάποιο σχετικό κλάδο όπως αυτοκινητιστές, ιδιοκτήτες ταξί, ασφαλιστικές εταιρείες, αξεσουάρ & αντιπροσωπείες οχημάτων,εταιρείες ανταλακτικών, μεταχειρισμένων κλπ ή οποιοδήποτε κλάδο που απευθύνεται στο ευρύ  και συνεχώς ανανεούμενο κοινό των υποψηφίων μαθητών των σχολών οδηγών, προβληθείτε στο sxolesodigon.gr και κερδίστε μ'αυτό τον τρόπο απεριόριστη και μόνιμη προβολή της επιχείρισής σας. 


Το sxolesodigon.gr είναι ένας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ δικτυακός τόπος για τις ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ όλης της Ελλάδας.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα του δικτυακού μας τόπου εγγυάται τη συνεχή προβολή σας στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού και σε διαρκή βάση. Η ευχρηστία πλοήγησης, η ωφελιμότητα των υπηρεσιών και η ποιότητα της προσφερόμενης πληροφορίας σε συνδυασμό με το ανανεώσιμο υλικό και την διαδικτυακή αλλά και φυσική προβολή του δικτυακού μας τόπου σε πλήθος εκθέσεων και εκδηλώσεων εγγυάται τη συνέπεια στην επισκεψιμότητα των χρηστών που είναι και οι σημερινοί αλλά και οι αυριανοί σας πελάτες.

Αποκτήστε μία θέση στο παγκόσμιο ιστό του διαδικτύου σήμερα και γίνετε γνωστοί σ' όλους τους Έλληνες με εύκολο και οικονομικό τρόπο. Επιλέξτε ένα είδος από τους ακόλουθους τρόπους καταχώρησης και τους τρόπους προβολής και κερδίστε άμμεσα τη θέση που σας αξίζει στην ελληνική αγορά.

Υπάρχουν δύο τρόποι Προβολής - Διαφήμισης της εταιρείας σας στο sxolesodigon.gr:

  • Μικρό Banner (160*45 pixels) για:

15 ημέρες προβολής 35 EURO

30 ημέρες προβολής 60 EURO

έως 6 μήνες προβολής

  • Μεγάλο banner (468*60 pixels) για:

15 ημέρες προβολής 140 EUR

30 ημέρες προβολής 260 EUR

έως 6 μήνες προβολής (το banner θα εμφανίζεται μαζί με άλλα banner εναλλασσόμενα μεταξύ τους)Αμεση δικτυακή υποστήριξη σε μελλοντικές ανανεώσεις/αναβαθμίσεις υπηρεσιών των πελατών μας.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ